Giv en lille give til din veninde

Gaver er en fantastisk måde at vise din veninde, hvor meget du sætter pris på hende. Det er ikke nødvendigt at bruge en masse penge for at finde den perfekte gave til din veninde. Der er masser af små gaver, som du kan give til hende, der vil vise hende, hvor meget du elsker hende.

Når jeg tænker på de der små gaver, så kommer jeg altid til at tænke på filmen “Den rige enke” fra 60’erne. I den indgår en hyggelig sang – sunget af uforlignelige Peter Malberg. Han synger blandt andet:

“Gi’ en lille gave til alle du ka’ li’ // Den allerbedste gave er glæden ved at gi’.”

Og netop dét rammer hovedet på sømmet.

Han synger også:

“Et lille smil // et venligt ord // det koster heller ikke spor.”

og det beskriver jo meget godt at gaver som sådan ikke nødvendigvis behøver at koste en hel masse. Eller noget i det hele taget.

Hvis man er der for sine venner og veninder når det virkelig gælder, betyder materielle gaver ikke en dyt.

En gave behøver heller ikke være pakket fint ind. Det kan jo sagtens være dét at du tager din bedste veninde under armen og med på spaophold, til brunch, på “kaffedate” eller en anden oplagt mulighed for hygge.

Men gaver kan selvfølgelig også være de mere materielle af slagsen.

Gaver i flot, dekorativ og måske endda kreativ indpakning kan også vække glæde. Især hvis du har gjort dig nogle tanker om det.

Det helt rigtige smykke, der betyder noget for jer begge og for din veninde især, kan virkelig gøre et stort indtryk og blot understøtte det nære bånd netop I to har imellem jer. Et unikt bånd, som er overordentligt svært bare at flosse en smule.

Du kan finde gode gaveideer til veninder i denne artikel.