FC Beton

Din leverandør af kvalitetsbeton og betonprodukter 

Beton er et alsidigt og holdbart byggemateriale, der kan bruges til mange formål. Uanset om du skal anlægge en ny terrasse, indkørsel, havegang eller støttemur, kan du finde de rette betonprodukter hos FC Beton. Hos FC Beton har vi mere end 40 års erfaring med at producere og levere betonfliser, betonblokke, betonsten, færdigbeton og mørtel til både private og erhvervskunder i hele landet. Vi har to moderne fabrikker i henholdsvis Aalborg og Gadbjerg, hvor vi fremstiller betonprodukter af høj kvalitet og miljøvenlighed. Vi har også vores egen transportflåde, som sørger for hurtig og sikker levering af betonprodukterne til din adresse. 

Bestil betonprodukter online eller få et skræddersyet tilbud 

På vores hjemmeside www.fc-beton.dk kan du nemt og bekvemt bestille de fleste af vores betonprodukter online. Du kan vælge mellem et stort udvalg af betonfliser, betonblokke og betonsten i forskellige farver, former, størrelser og overflader. Du kan også bestille færdigbeton og mørtel i den mængde og kvalitet, du har brug for til dit projekt. Når du bestiller betonprodukter online, får du en fast pris inklusiv moms og levering, så du undgår ubehagelige overraskelser. Vi leverer betonprodukter til hele Jylland og Fyn med vores egne biler, mens vi benytter andre transportører til levering af beton til Sjælland. Hvis du bor uden for vores normale leveringsområde, eller hvis du har specielle ønsker eller krav til dine betonprodukter, kan vi også give dig et skræddersyet tilbud. Du skal bare sende os en mail på [email protected] eller ringe til os på 98 34 34 11, så finder vi den bedste løsning for dig. 

Få professionel rådgivning og vejledning om beton 

Hos FC Beton er vi ikke kun eksperter i at producere og levere beton, men også i at rådgive og vejlede vores kunder om, hvordan de bedst kan bruge og håndtere betonprodukterne. Vi har samlet en masse nyttige> informationer, tips, tricks og gode råd om anlæg af ny terrasse, indkørsel, havegang, støttemur og andre betonprojekter på vores hjemmeside. Du kan også finde deklarationer og vejledninger til både belægning, betonblokke, letbeton og færdigbeton her på siden. Hvis du har spørgsmål om levering, montering, vedligeholdelse eller andet, er du altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefon. Vi hjælper dig gerne med at realisere dine idéer med beton. 

Se nogle af vores referencer og lad dig inspirere 

FC Beton har været med til at levere beton og betonprodukter til mange forskellige projekter, både store og små, private og offentlige. Du kan se nogle af vores referencer på vores hjemmeside, hvor du kan få et indtryk af, hvordan vores betonprodukter kan bruges til at skabe flotte og funktionelle udendørsarealer. Blandt andet kan du se de belægningssten, som vi har leveret til anlæg af den store parkeringsplads ved IKEA i Aalborg, og det beton, som vi har leveret til parkeringskælderen ved Musikkens Hus ved havnefronten i Aalborg. Du kan også se eksempler på, hvordan vores kunder har brugt vores betonfliser, betonblokke og betonsten til at forny deres terrasser, indkørsler, havegange og støttemure. Måske finder du inspiration til dit næste betonprojekt hos FC Beton. 

Kontakt os i dag og bestil dine betonprodukter hos FC Beton 

Hvis du er på udkig efter kvalitetsbeton og betonprodukter til en konkurrencedygtig pris, så er FC Beton det rette valg for dig. Vi har mere end 40 års erfaring med at producere og levere beton og betonprodukter til hele landet, og vi tilbyder professionel rådgivning og vejledning til alle vores kunder. Uanset om du skal bruge betonfliser, betonblokke, betonsten, færdigbeton eller mørtel, kan du finde det hos os. Bestil dine betonprodukter online på vores hjemmeside, eller kontakt os for at få et skræddersyet tilbud eller se vores produkter på https://www.fc-beton.dk/.

Vi glæder os til at høre fra dig og levere dine betonprodukter til din adresse.