marriage

Location-guide: Bliv gift i udlandet

Hvert år bliver mellem 2000-3000 danske par gift i udlandet, og har du længe drømt om at blive viet i udlandet, så er der mange muligheder. Har du også lyst til at udforske alternative steder at blive gift, men er gået lidt i stå på idéfronten? Så er du havnet det rette sted, nemlig midt i brainstormen. Fantasien har ingen grænser, og kærligheden ej heller. Så hvad ligger mere lige for end at forene de to fantastiske energier, der findes, når man rejser, og når man er forelsket og ovenikøbet har valgt sin eneste ene? Så snart dokumenterne er i orden, og I har været en tur forbi den danske ambassade i det land, hvor kærligheden skal foreviges, er der lagt op til et personligt og helt sikkert anderledes bryllup. Og så ligger det jo lige for at kombinere brylluppet med bryllupsrejsen, nu hvor kufferterne er pakkede. Bliv inspireret, og forfølg selv alternative stier på skønne locations at blive viet. Husk blot at forhøre dig på ambassaden i det pågældende land om regler. Og gør det i god tid. Det er en populær beskæftigelse at afholde turistbryllupper. Og med god grund!

Her kommer nogle tips til skønne locations at udfolde jeres kommende ægteskab.

#Punta Cana: Bliv gift på en af de fantastiske øer i Atlanterhavet og oplev et rigtigt eventyrligt bryllup ved kysten i Den Dominikanske Republik i garanteret sol. Øen har vist sig at være et lille mekka for par, som skal vies, og det er også et sted, som amerikanere ynder at besøge. Det store turistmål gør, at kvaliteten af resorter er i top, så skal familie og venner med, kan de se frem til at blive indlogeret i fornemme rammer ud til strand og palmer.

#Toscana: Oplev dit bryllup i Europa og i en af vestens perler, det eksotiske og grønne Toscana. Lej en feriebolig og nyd hinanden fra et højdedrag med udsigt til bjerge og uendelige grønne plantager. Herfra er det ideelt at rejse videre ud i Toscanas unikke provinser og gerne et smut til Lucca eller Firenze. En historisk scene til jeres helt egen begyndelse.

#Herregårdsbryllup i Sverige: Slottene og herregårdene får stadig større forespørgsler fra nyforelskede par, som godt kunne tænke sig at starte ægteskabet i en ramme som denne – langt væk fra storbyen og med eventyrlige haver og gammeldags bygninger og tilhørende autentisk indrettede værelser. Et smukt nordisk bryllup i flotte rammer, hvor du ikke behøver at tænke over vejret eller årstiden. Og så kan man spise årstidens retter, som er så anerkendt for deres variation i Skandinavien.

#Berlin: Tag til Berlin og arranger et rigtigt storbybryllup med hjælp fra crewet på et af byens mange spændende hoteller. Tag på udflugt på en af de mange floder, som snor sig ind og ud af Berlin. Fortsæt gerne med en sejltur på Rhinen, hvor der er romantiske og storslåede eventyr at berette fra havene om den forelskede Lorelei. Nyd hinanden i en af Europas moderne og hippe centrummer og lad jer drive videre på havet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *