Wedding

Idéer til bryllupstemaer 2018

Når man skal planlægge et bryllup, er der et væld af ting at tage stilling til. En af de vigtigste ting – udover kjolen selvfølgelig – er temaet. Hvor skal brylluppet foregå, og hvilken stemning ønsker du? I år byder bryllupsverdenen på mange fine og unikke bryllupstemaer. I denne artikel kan du lade dig inspirere af nogle af de flotteste temaer i 2018, som med sikkerhed skaber rammerne om en mindeværdig og romantisk bryllupsdag.

Romantisk vintage-stil

Et vintage-inspireret bryllup emmer af romantik med de rustikke detaljer og feminine bryllupsartikler. Her er perler, lysestager, roser og blonder gode at inkludere i pynt og dekorationer for at skabe en romantisk vintage-følelse. Lav en elegant bordopdækning med klassisk og romantisk porcelænsstel og bestil i guld med fine detaljer. Levende stearinlys og lyse creme og rosa farver vil også sætte en rigtig vintage stemning med romantik i luften. Få flere idéer til smukke bryllupsartikler her.

Betagende botanisk bryllup

Grønne planter og farver er in i år, og det gælder også tendenser inden for dette års bryllupstemaer. Derfor er et bryllupstema, som er inspireret af botaniske haver, planter og elementer, et godt valg i år. Samtidig giver grønne planter blandet med hvide bryllupsartikler et elegant look. For at skabe lidt stemning kan du med fordel tilføje kobber- eller guldfarvede elementer til bordopdækningen, f.eks. i form af bestik og lysestager. Et andet forslag til bordopdækningen kan være klare glasvaser eller flasker med forskellige plantestilke og blade. Det kan f.eks. være monstera, eucalyptus, bregner og bøgeblade. For at få et romantisk præg kan du tilføje noget brudeslør, vild kørvel eller andre fine, små, hvide blomster.

Rustikt bohemebryllup

Elsker du også boho-stilen og rustikke styles? Så er det rustikke boho-bryllupstema nok lige noget for dig. Her står den på vilde blomster, landlige dekorationer i træ og romantiske lyskæder. Lav nogle smukke blomsterdekorationer med bonderoser, pynteukrudt, brudeslør, grønne blade og grene. Brug gerne sylteglas til dekorationerne. Du kan også anvende gamle æblekasser og plantekasser i træ til dekorationer og pynt.

Vidunderligt vintertema

Nu når vi i Danmark ikke rigtig kan regne med det varme vejr om sommeren, er et bryllup i de kolde måneder med vintertema en rigtig god idé – og samtidig er det så romantisk. Her kan du f.eks. skabe et farvetema ud af mørkeblå, sølv og hvide farver, som giver et elegant, glitrende og vinteragtigt udtryk. Hvis du er vild med julens dejlige stemning, kan du også inkorporere lidt juletema i form af bordeaux farver, kogler og gran.

Eventyrlig efterårsstemning

Findes der noget bedre end efterårets skønne, varme farver og hyggelige stemning? Skab et fantastisk bryllup med efterårstema, som emmer af hygge, varme og kærlighed. Her kan du inkludere bryllupsartikler såsom lyskæder, lanterner og pynt i varme farver. Et must er selvfølgelig efterårets smukke rødlige, orange og gullige blade. Disse kan både spredes på bordene, hænge fra loftet og bruges i dekorationer. Hvis du har lyst til at lade dig inspirere af den amerikanske stil, kan du også tilføje nogle pyntegræskar til borddækningen.

Hvid klassisk elegance

Hvis du ønsker et klassisk og elegant bryllup, bør du gå all-in med de hvide nuancer. Både hvide blomster, bryllupsartikler, bordopdækninger og ikke mindst en hvid kjole vil give dit bryllup et simpelt, rent og elegant tema. Du kan f.eks. vælge hvide tulipaner og roser til dine borddekorationer. Tilføj også gerne nogle bryllupsartikler i sølv eller guld.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *