bryllupsfest

Find de rette omgivelser til bryllupsfesten

Bryllupsfesten er en af de største begivenheder i ethvert forhold, da det er her man med familie, venner, naboer og bekendte fejrer, at man er blevet gift. En af de vigtige ting for at få en god bryllupsfest er at skabe de rette omgivelser, hvilket eksempelvis kan gøres ved at vælge den rette lokation, hvilket kan være et telt eller selskabslokaler – og der er forskellige fordele forbundet ved de forskellige valgmuligheder.

Overvej de forskellige muligheder grundigt

Når man skal have valgt stedet, hvor festen skal holdes, kan det være en fordel at undersøge de forskellige muligheder grundigt, inden man vælger sin lokation. Det er eksempelvis en mulighed at holde sit bryllup i nogle selskabslokaler, som man lejer sig ind i, og disse selskabslokaler kan være af mange forskellige karakterer. Det kan være på et hotel, et slot, en restaurant, et forsamlingshus eller lignende, hvilket kan være en fordel, såfremt man ønsker at holde festen i nogle lokaler, hvis ikke man har pladsen eller lysten til at holde festen i hjemlige omgivelser. Ønsker man derimod at holde festen i hjemlige omgivelser, hvor det måske kniber en smule med indendørs plads, kan det være en fordel at leje et festtelt, da dette kan opsættes på udendørs arealer, hvorfor man bedre kan udnytte pladsen og gøre bryllupsfesten til en fest tættere på naturen, hvilket kan være idylliske omgivelser for festen.

Opmærksomhedspunkter i forbindelse med valg af festtelt

Der er dog en del forskellige ting, man skal holde sig for øje, når man skal have lejet et telt til bryllupsfesten, hvilket blandt andet er gældende for størrelsen på teltet, der gerne skulle leve i overensstemmelse med det antal af personer, som kommer til brylluppet, således gæsterne ikke kommer til at sidde klemt sammen, mens man ligeledes ikke ønsker at betale for noget teltplads, man ikke benytter sig af.

Som tommelfingerregel kan man cirka regne med, at enhver gæst skal benytte 1,5 kvadratmeter, hvis der også skal være plads til musik, dansegulv og buffet, hvilket kan være essentielt at overveje for at finde det rette telt i den rigtige størrelse. Det er eksempelvis muligt at få telte helt ned i størrelsen 6m x 3m, mens det også er muligt at få teltene helt op til 6m x 30m, hvilket naturligvis skal imødekomme den mængde af plads, man ønsker at benytte til brylluppet.

Det er også muligt at få telte, der ikke er rektangulære, såfremt man eksempelvis måtte ønske et rundt, kantet eller et kvadratisk telt, hvilket kan være en fordel at få til at stemme overens med de krav, ønsker og behov, der end måtte være hertil. Det er også muligt ved teltudlejning Horsens at få telte med vinduer og døre, hvorfor det kan være en fordel at overveje, om man ønsker dette, og ønsker man døre og vinduer, kan det være en fordel at overveje, hvor de skal placeres i forhold til bordopsætningen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *