Bryllupsrejsen: guide til fem romantiske destinationer

Når brylluppet er veloverstået, fejrer de fleste nygifte par ægteskabet med en bryllupsrejse. Der findes rigtig mange og ikke mindst rigtig forskellige romantiske destinationer, og derfor kan det ofte være helt svært at vælge. Der er en række forskellige overvejelser, der spiller ind, når I som ægtepar skal beslutte hvilken destination, der skal danne rammen om jeres bryllupsrejse: Er I mest til natur? Kultur? Lækker strand?

Uanset jeres præferencer er der kærlighedsgaranti på disse fem populære bryllupsrejsedestinationer, der alle har forskellig tidshorisont og prisleje.

#1: Maldiverne

Maldiverne består af en gruppe af koralatoller i det Indiske Ocean, og hvis I er til romantik, vil Maldiverne helt sikkert være et sted for jer. Maldiverne byder på afslapning og luksus i et paradis, der vil få jer til at glemme tid og sted. Blandt blåtglimtende vand, palmer, hvide bounty-strande, stjerneklar himmel og luksuriøse resorts vil I få rig mulighed for at nyde hinandens selskab. I kan smage fænomentalt mad på de mange gourmetrestauranter, opleve spektakulært undervandsliv og samtidig blive fortryllet af de fantastiske solnedgange over det Indiske Ocean. 

#2: Paris

Paris er kærlighedens og romantikkens by, så behøver I overhovedet at vide mere? Paris er en ideel destination for en kortere bryllupsrejse, men det betyder dog ikke, at I vil komme til at mangle noget. I kan spadsere byen rundt hånd i hånd, opleve de mange storslående seværdigheder og drikke en kop kaffe på en af de mange hyggelige fortovscafeer. Paris er så charmerende, at I uden nogle anstrengelser vil opleve den rette stemning af kærlighed – både til byen og til hinanden.

#3: Caribien

Caribien dækker over et stort ø-område, der er blevet en yndet bryllupsrejsedestination. Det er særligt blevet populært at sejle vidt omkring i det Caribiske Hav med de mange krydstogtskibe. På et krydstogt får I muligheden for samvær samtidig med at I oplever mange forskellige eksotiske øer og lande. Fordelen ved at tage på krydstogt er, at I ikke skal bekymre jer om noget som helst andet end hinanden, for kaptajnen og hans besætning skal nok guide jer til en masse romantiske og luksuriøse eventyr.

#4: Hawaii

Hawaii består af en lille gruppe smukke øer og er således endnu et fantastisk sted at fejre kærligheden. Hawaii tilbyder et mix af flotte sandstrande, storslåede naturoplevelser, indkøb og storbyliv. Hawaii er af mange kendt som destinationen for den ultimative bryllupsrejse, og det forstår man også godt: Lad jer fortrylle af hula-dans, surf på de vilde bølger eller udforsk de Hawaiianske jungler. På Hawaii kan det meste lade sig gøre – det er bare med at slå sig løs!

#5: Italien

Bryllupsrejser i Italien har længe være populært, og I behøver således ikke at bevæge jer uden for Europa for at få en uforglemmelig rejse. Italien byder på mange fantastiske steder, der emmer af sydlandsk romantik. I kan tage på en smuk gondoltur gennem Venedig, opleve varme sommeraftener i Toscana-området, besøge den smukke Amalfi-kyst eller opleve Capris pragtfulde solnedgange. Og så må man heller ikke glemme, at det italienske køkken i sig selv er helt vildt romantisk!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *