Bliv bryllupsklar – de største trends i 2017

Hvis du skal giftes i 2017, er bryllupsplanlægningen sikkert allerede godt i gang. Bryllupsplanlægning involverer en masse overvejelser og beslutninger, der skal danne rammen om en af livets største fester. En af de centrale overvejelser ved et bryllup er udsmykning – hvad end festen skal holdes i et selskabslokale, i haven eller noget helt tredje. Der skal tages beslutninger om farver, temaer og stil, og derfor kan du her få noget inspiration til nogle af de største bryllupstrends i 2017.

#1: Vintagestilen

Vintagestilen har været efterhånden været populær i nogle år, og den har på mange måder fast, at den er kommet for at blive. Vintagestilen indeholder en kombination af det romantiske og det rustikke med et twist af den boheme-inspirerede stil. Det vil derfor være et oplagt tema, hvis du planlægger et sommerbryllup. Du kan for eksempel byde dine gæster velkommen med en lemonade-inspireret drink serveret i gamle marmeladeglas med sugerør eller du kan dekorere med stof, frugtkasser af træ eller vintagemøbler. 

#2: Minimalisme

Den nordiske stil med fokus på minimalisme har virkelig også vundet indpas herhjemme i de seneste par år. Det ser blandt andet i boligmagasiner, tøjblade og nu også i bryllupstrends! Vælger du at lade dig inspirere af den nordiske stil, kan du se frem til et bryllup præget af naturfarver som grøn og hvid samt naturelementer, hvilket vil skabe en stilren og rolig bryllupsstemning. I denne stil indgår også rustikke elementer, og du kan for eksempel lave bordkort af genbrugskarton og grønne blade eller borddekorationer af træ og enkle blomster. Bordet kan være dækket af enkle hvide tallerkener med små og diskrete detaljer i den minimalistiske stil. 

#3: Den glamourøse stil

Glimmer er for alvor begyndt at trende igen. Der finder mange måder at få glimmer integreret jeres bryllup, men kunsten er at holde fokus på glimmerdetaljer. Trenden er således ikke, at alt skal være tilsølet i glimmer, men nærmere at udvælge elementer, der skal sætte glitter i fokus. Med denne stil giver du derfor dit bryllup et stilrent men samtidig glamourøst udtryk. Temaet kunne for eksempel realiseres ved at lave bordkort eller borddekorationer med glimmerdetaljer, bestille en glitter-inspireret kage eller måske endda købe brudesko af glimmer.

#4: Den romantiske stil

Romantik vil naturligvis altid danne rammen om et bryllup, men med en romantisk stil vil dit bryllup i høj grad være inspireret af romantiske elementer og farver. En af de største trends lige nu er den sarte lyserøde farve, der emmer af romantik og kærlighed. Lad den eller andre romantiske farver være temaet for dit bryllup og kombiner med personlige detaljer for at få et smukt og gennemført bryllup. Blomsterdekorationen kan være i lyse og sarte farver, porcelænet i elegant og detaljerigt udtryk og bordkortene kan indeholde en personlig hilsen.

I alle stile og temaer er mulighederne mange, og det er således kun fantasien, der sætter grænser. Det vigtigste er dog, at festen afspejler jer som brudepar.

Mangler du i øvrigt en dygtig skrædder i Århus til at sy din brudekjole? Der er et væld af gode muligheder for at stå knivskarpt som den hvide brud, du altid har drømt om at være på din helt store dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *